Vil du lære deg å spille et instrument?

24 august 2020
admin

Vil du lære deg å spille et instrument?

Det å ville være seg å spille et instrument er gøy uansett hvilken alder man er og det er virkelig aldri for sent å begynne! Det er både bra og stimulerende for hjernen å lære seg å spille et instrument, også er det både gøy og en bra ting å kunne både i hverdagen og til fest også.

Hos danmusikk kan du se utvalget av alle mulige typer instrumenter og se om du blir inspirert til å velge noe. Er det mandolin? Bass? Eller kanskje noe helt annet? 

Når du har valgt mandolin

Når du har valgt at det er mandolin du vil være å spille skal du deretter velge om du vil ha en akustisk eller elektrisk mandolin. Begge to har fordeler og det er bare fantasien som setter eventuelle begrensninger for hva det er du skal velge.

En akustisk mandolin er mer klassisk, men danmusikk har også elektriske mandoliner, som kanskje er mer behagelige for nybegynnere, fordi man kan få lov til å øve helt i fred uten at noen hører det uten at man selv velger at noen skal høre det. Det er opp til deg, men du har hvertfall valget. 

Er det din første mandolin?

Mandolin er et strengeinstrument som er utstyrt med fire doble strenger og har vært ett av de instrumentene det bar blitt solgt aller mest av i Italia i mange, mange år. Den stemmes på samme måte som en fiolin og er nå flat som en gitar, men fortsatt formet som en lutt.

Før i tiden var den litt rundere med en større og dypere kasse. Den kan brukes både alene og i større orkester, eller i mandolin-orkestre der de spiller mange mandoliner sammen. Hos danmusikk har de stort fokus på kontroll av kvalitet og tar valget ditt alvorlig.

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?