Velg riktig veggfeste for din TV

24 april 2020
Maria Laugesen
Velg riktig veggfeste for din TV

TV som er hengt opp på veggen er svært populært og sees i mange norske hjem. Og det er ikke uten grunn. Det ser nemlig utrolig stilig ut, det gjør rengjøringen enklere, og så gir det bedre mulighet til å plassere skjermen akkurat som du vil ha den. Derfor velger mange dette alternativet frem for å ha TV-en på et bord eller et annet møbel som tar opp plass i rommet.

For å henge opp din TV på veggen må du ha en såkalt veggfeste. Det er den konstruksjonen som du monterer i veggen, og som du deretter fester din TV på. Det finnes masse veggfester på markedet, så du har rik mulighet til å velge akkurat den som du foretrekker. Men det er altså noen ting du bør og må være oppmerksom på når du skal velge.

For det er selvfølgelig helt sentralt at du velger en veggfeste som er designet for den type og størrelse av TV som du har. Jo tungere og større TV du har, jo sterkere og større på veggfeste også være. Heldigvis er det veldig enkelt å finne ut, uten at du må begynne å veie din TV. Du kan nemlig se på veggfestene hvilken størrelse TV de egner seg for, og derfor blir det enkelt å velge den riktige til f.eks. 40 tommer. Da er du sikker på at veggfesten faktisk kan bære din TV, og du risikerer ikke at det skjer plutselige uhell.

Heretter kan du velge presis den design, farge og type av veggfeste som du vil ha til hjemmet ditt. Så gå på oppdagelse i de mange varianter som finnes, og velg den veggfeste som passer best til ditt hjem. Da vil du få bedre plass, et mer stilig uttrykk i innredningen, og ikke minst en veldig praktisk løsning for alle hjem.

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?