Trenger du regulering?

03 desember 2020
admin

Trenger du regulering?

Det å ha regulering er noe vi kanskje forbinder aller mest med å gå på barneskolen. Eller kanskje til og med ungdomsskolen. Men sannheten er at det å ha regulering er noe som mange voksne trenger også. Tennene flytter på seg litt hele livet og det kan oppstå et behov for regulering som ikke var der før.

Når man tenker på regulering er det ikke akkurat noe man har lyst til å ha i ansiktet, men det å ha regulering nå er helt annerledes enn det var å ha regulering før. Det er nesten helt usynlig og selv om det fortsatt er irriterende å skulle rense den og det fortsatt er noe smerte forbundet med det, så er det en helt annen virkelighet enn det var for ti eller tjue år siden. Heldigvis.

Finn riktig tannlege

Når man skal ha regulering skal man til en vanlig tannlege først. Den tannlegen hjelper deg med å få time hos en tannlege som er spesialist i regulering. Jeg fikk en time hos Valentinlyst Tannlegekontor som ga meg en undersøkelse først og henviste meg til den tannlegen som skulle fikse selve reguleringen. Det var en fin og lett prosess som gikk mye raskere enn det jeg hadde forestilt meg. Du kan finne ut mer og kontakte dem på  https://valentinlysttannlegekontor.no/ hvis du går med tanker om å gjøre noe av det samme.

Tannhelse er viktig 

Det å ha riktig bitt er viktig av mange grunner og tannhelse er bare en av dem, men er absolutt en av de viktige. Hvis tennene sitter alt for tett sammen er det vanskelig å gjøre dem rene og det fører til at man lettere får hull og andre komplikasjoner. Det kan også gi fysisk ubehag når man biter sammen og det er noe ingen ønsker seg. Å ha pene tenner er ikke viktigst!

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?