Oppgrader herregarderoben med Moose knuckles med få enkle grep

19 juli 2021
Johanne Larsen

Er det kanskje på tide å oppgradere garderoben? Det er heldigvis mange gode muligheter for det, men det er viktig å ikke bare kjøpe løs uten en plan eller en overordnet mening. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal tenke når herregarderoben skal oppgraderes.

Se på det du allerede har  

Det er lurt å ta en grundig kikk på det du har før du begynner å kjøpe. Her kan man med fordel være litt streng og luke ut de tingene som ikke passer mer, eller er blitt slitte og utvaskede. Klær som ikke passer er helt unødvendige å ha i garderoben, og det er noe som tar opp mye plass. 

Finn et eller flere merker du liker 

De fleste menn drømmer om en enkel garderobe. Der alt er fint og man med enkle grep kan finne noe å ha på seg. Det krever faktisk at det du har i garderoben faktisk henger sammen, og er i farger som passer med hverandre. Det kan man gjøre på flere måter. Man kan finne ting fra flere forskjellige merker og gjette seg til størrelser og fargekombinasjoner, eller man kan holde seg til noen få merker som man vet passer perfekt og som gir det uttrykket man liker. Det handler om å finne merker som passer til ens personlige stil og identitet, og dermed finne noe som passer sammen – og samtidig utstråler det man vil.

Moose knuckles er et merke som passer til mange menn og er verdt å se nærmere på når man skal oppgradere garderoben. Finn deg en fargeskala som du går etter når du kjøper tøy, så du vet akkurat hva som passer med det du allerede har. Passform er også viktig – og derfor kan det være du skal prøve deg litt frem med flere forskjellige merker før du finner dine utvalgte, som du bygger garderoben din på. 

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?