Luftfrisker gjør hjemmet friskere

26 april 2021
Johanne Larsen

Vi mennesker er mye mer duftorienterte enn vi kanskje tror, og derfor så er det faktisk viktig for oss, hvordan det lukter i hjemmet. Her skal vi se litt nærmere på hva du kan gjøre for å sikre et friskt og velduftende hjem. Det er nemlig ikke så vanskelig som du kanskje tror. 

Sånn kan du bruke luftfriskere

En luftfrisker kan gjøre stor forskjell hjemme når man vil ha et friskere og mer velduftende hjem. Det er heldigvis enklere enn man tror, og det finnes mange alternativer på https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html som du kan velge mellom. På badet eller toalettet kan det være spesielt aktuelt med en luftfriskere, og spesielt når du har gjester er det hyggelig å by på en velduftende opplevelse. 

Bruk duftlys og romparfyme

I tillegg til velduftende luftfriskere, kan man med fordel også bruke det man kaller duftlys. Det er et stearinlys som er tilsatt olje eller parfyme som man brenner, og så sprer det seg velduftende lukt i rommet. Det kan være et god verktøy hvis man vil at gjester skal assosiere noe med en bestemt kveld, for eksempel en spesiell anledning som et bryllup, at man knytter en særlig duft til anledningen. Det er nemlig noe som vi mennesker er særlig oppmerksomme på. Man kan også få oljebrennere og romparfyme som man kan bruke hvis man vil slappe av eller få en bestemt lukt hjemme som alle assosierer med akkurat deg. 

Husk å lufte ut 

Det kan også være lurt å minne seg selv på at man skal åpne vinduet noen ganger og få inn litt frisk luft. Det er nemlig noe man trenger når man vil at hjemmet skal dufte friskt og godt, selv om man bruker andre ´hjelpemidler´som luftfriskere og duftlys. Derfor er det lurt å lufte ut litt også – det er også bra for inneklimaet, og det er deilig å få inn litt frisk luft. 

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?