Kinoen er et sted de fleste av oss kjenner oss igjen

17 juli 2019
Mathias Bjelland
Kinoen er et sted de fleste av oss kjenner oss igjen

Lag en hjemmekino i kjelleren

Er det en ting som er sikkert, så er det at det er få ting vi nordmenn nyter mer enn å slappe av etter en lang arbeidsdag. Da er det godt å komme hjem, slenge seg ned på sofaen, og skru på noe god underholdning. Det er her det dog kan dras så mye lenger, og med en hjemmelaget hjemmekino i kjelleren, så kan du slappe av på et helt nytt nivå. 

Men hvor starter du egentlig denne byggejobben? Det er faktisk ikke verre enn å kjøpe en stor TV eller en projektor og noen gode stoler. Men du kan jo tross alt dra den mye lengre enn dette, og det finnes mange flotte ideer her. 

Innred hjemmekinoen riktig

En hjemmekino kan være så mye mer enn et TV og et par stoler. For det første kan du tross alt kjøpe en projektor og et lerret for å virkelig innføre følelsen av en hjemmekino. Du kan også dekorere selve rommet, da blant annet med plakater fra https://sohu-shop.no/shop/fototapeter-363s1.html for å heve atmosfæren i rommet.

Du kan også dekorere med figurer fra dine favorittfilmer, og andre gjenstander som minner besøkende om at denne kjelleren ikke er for hva som helst. Her skal det tross alt spilles av filmer for avslapning, og ingen fysiske aktiviteter vil nok foregå her! Du kan allikevel slenge med en såkalt «love seat», eller toseter som folk flest ville kalt det på norsk. 

Sats alt på din hjemmekino

Skal du bygge en hjemmekino, så kan du tross alt gå all in med den. Det er ikke noe vits i å holde tilbake her. Kjøp flott utstyr, gode stoler, og ikke minst mye dekor. Før du vet ordet av det, så har du skapt en helt ultimat måte å slappe av for deg selv og din familie!

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?