Invester i en brukt Bobil i Namsos og vær klar til neste sommer

20 desember 2020
admin

Invester i en brukt Bobil i Namsos og vær klar til neste sommer.

Sommeren 2020 var kanskje det året i nær historie som flest nordmenn dro på ferie i Norge. Det er nok kanskje også det året der det faktisk gikk opp for folk at man ikke trenger å dra ut av landet for å få en fantastisk ferie. Også selv om mange tydelig lengter til utlandet, så tror jeg at det som skjedde i sommer kommer til å skape ringvirkninger som vi kommer til å kjenne effekten av lenge fremover.

Det å kjøpe en brukt Bobil i Namsos er noe kjæresten min og jeg har vurdert en stund, men etter i år er vi helt ikke på at det ligger i kortene for oss. For når vi ikke kan dra noen andre steder på hvem vet hvor lenge, så føles det Vedlig naturlig å investere i noe som vi vet er sikkert. 

Og selv hvis alt åpner igjen til neste sommer, så har vi jo ikke kastet bort hverken tid eller penger på å sette i stand en brukt Bobil i Namsos, for det er så mange flotte land i Europa der det å dra på bilferie faktisk er helt utrolig flott.

Kjøp nå og gjør den klar til sommeren

Kjæresten min og jeg har akkurat kjøpt en brukt bobil og har tenkt oss å bruke tiden og månedene fremover på å gjøre den klar til været er mildt nok til at vi kan dra på tur. Kanskje allerede til April hvis vi er heldige. Vi liker å gå i fjellet, så det å ha mulighet til å kjøre på helgeturer hele året er veldig fristende.

Men før det skal vi gjøre den helt vår egen og det er noe jeg gleder meg til. Nå står den fint inne i garasjen mens vi jobber, men neste åre blir det masse turer på bilen og oss.

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?