Finn riktig seng for dine behov

12 juni 2021
Maria Laugesen

I sengen bruker vi ca. en tredjedel av livet vårt, og derfor er det så utrolig viktig å ha en ordentlig seng. Når du skal velge seng gjelder det derfor om å finne en som passer til deg og dine behov, og som samtidig passer inn i deres innredning. Da kan du få en god søvn og samtidig ha et flott møbel på soverommet.

Kontinentalsenger er et populært valg

De fleste voksne velger en dobbeltseng, og blant disse er kontinentalsengen nok det absolutt mest populært valget. Årsaken til dette er nok den enestående kombinasjonen av komfort og design som blir mulig. 

En kontinentalseng er nemlig en seng som er bygget opp av tre lag. Som fundament er det en rammemadrass, i neste lag har du en vendbar madrass og øverst en fjærmadrass. Dette gir både en utrolig komfort med tre lag av madrasser, og samtidig sikrer det at du kommer opp i høyden når du sover. Det gjør det enklere å komme seg ned i og ut av sengen, og det ser samtidig veldig stilig ut.

Som en bonus er det én samlet flate slik at du ikke får sprekken i midten av sengen, der ingen ønsker å sove.

Stort utvalg av designs

Det viktigste med din nye kontinentalseng er selvfølgelig komfort, og at madrassene passer akkurat for deg, dine behov og dine søvnvaner. Her kan det blant annet være forskjell på hardheten av madressen avhengig av hva kroppen din har det best med.

Men designen er selvfølgelig også viktig siden du skal se på sengen i mange år fremover. Du kan få oversikt her over masse forskjellige kontinentalsenger og bli klokere på hvilke designs som passer presis for deg, din innredning og dine personlige behov. Velg blant annet mellom masse ulike farger, materialer og størrelser for å finne riktig design for deg.

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?