Få selvtilliten og håret tilbake

15 april 2020
Johanne Hansen
Få selvtilliten og håret tilbake

Det er veldig mange menn som opplever hårtap på et tidligere stadie enn de kanskje skulle ønske i løpet av livet. Noen menn opplever å miste håret allerede tidlig i tjueårene eller tidlig i tredveårene og det er ikke noe gøy. Mange som mister håret tidlig føler at de mister identiteten sin og selvtilliten, og vil gjøre hva som helst for å få det tilbake. Men hvilke løsninger finnes det egentlig i dag? 

Hva kan man gjøre selv?

Det finnes som nevnt hårtap behandling. Det er ikke noe som trenger å være så inngripende. Det finnes noen løsninger som er mer drastiske enn andre. Man kan for eksempel få tatovert hårlignende streker og prikker der det har vokst hår en gang, men dette krever at man har barbert av det som er. Det er det ikke alle som er helt villige til. De fleste vil ikke gi opp, men kjemper en lang kamp med behandlinger og alternative frisyrer. Noen er så heldige at de ikke mister håret selv når de blir gamle, mens andre begynner å få det man kaller ‘måne’ og høye tinninger allerede i tjueårene. Det som ofte går veldig utover selvtilliten er at det får en til å føle at man ser eldre ut enn det man egentlig er. Det er ikke noe gøy for mange menn og går veldig utover selvtilliten i lengden, helt til man slår seg til ro med det eller finner en god løsning. 

Heldigvis finnes det gode behandlinger. Det trenger ikke å være så drastisk som hårtatovering eller hårtransplantasjon, man kan også få hårmidler som er beregnet på å gi deg din naturlige hårvekst tilbake og mange av disse har faktisk også gode, vitenskapelig dokumenterte resultater å vise til. Det er viktig å gjøre god research på forhånd, men når det faktisk finnes gode vitenskapelige løsninger, er det ingen vits i å gi opp. 

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?