Få en ytterdør med vindu

07 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Det kan være flere årsaker til å skifte ut ytterdøren til en nyere modell. Kanskje dine behov eller din personlige stil har endret seg, eller kanskje den gamle døren er slitt ned og trenger til en oppgradering. En ny ytterdør kan gi inngangen et helt nytt uttrykk både inne og ute, og samtidig gi deg større sikkerhet i hjemmet.

En investering i sikkerhet

De nye ytterdører man kjøper i dag er veldig sterke og nesten umulige å bryte opp – både på grunn av materialene, men i like høy grad på grunn av de mekanismer som brukes til å stenge og låse døren i dag. Det betyr at du automatisk får større sikkerhet i hjemmet ditt når du skifter ut ytterdøren.

Dette gjelder uansett om du velger en massiv dør uten vindu og ruter, eller om du velger noen av de populære designs med vinduer eller sidefelter som gir lys og luft i rommet.

Dører med vinduer

dør og vindu

Det kan være vanskelig å velge en ytterdør fra de mange designs og løsninger som finnes i dag. Det viktigste er selvfølgelig at den passer til dine behov, og at du får en dør som passer til din personlige stil når det gjelder størrelse, materiale, farge osv.

Noe du bør tenke over er dog om du skal velge en dør med vindu for å få inn lys og luft i rommet. Det gjør en stor forskjell for entreen og får den til å virke større og lysere. Samtidig er det utrolig flott utefra, hvis du for eksempel velger en ytterdør med vindu.

Ytterdører med sidefelt er en opplagt måte å få masse lys inn, og gir deg samtidig muligheten for å se hvem som står utenfor. Det finnes masse varianter å velge mellom, og du kan finne forskjellige størrelser, former og materialer på sidefeltene. 

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?