Et flott smil hele livet

30 november 2022
Johanne Larsen

editorial

Et flott smil er svært viktig for et godt førsteinntrykk, og derfor er det kanskje mange som skulle ønske at de hadde fått rettet tennene i ungdomsårene, eller som kanskje fikk det – men resultatet har ikke holdt. Det er mange ting som kan endre dette, visdomstenner og at man vokser generelt, men visste du at det ikke trenger å være for sent å gjøre noe med selv om man er blitt voksen? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Kan man egentlig få tannregulering som voksen? 

tannregulering voksen

Det er faktisk mange muligheter for tannregulering voksen. Kanskje hadde du regulering som barn eller ungdom, og så har ikke resultatet blitt helt som du kanskje ønsket. Det er dog mulig å gjøre noe med, og det er mye som har skjedd siden den gangen. Det er en teknologisk og medisinsk utvikling som gjør at tannregulering kanskje ikke er helt hva det var da du vokste opp. Det er også sånn at reguleringstannlegen finnes i mange forskjellige kvaliteter, og det er svært viktig at man velger riktig for å få det resultatet man ønsker. Nå om dagen kan man nemlig få tannregulering som slett ikke synes, og dermed kan man få rettet tennene helt uten at noen legger merke til det. Det er jo en prosess som kan ta tid, og derfor er det kanskje ikke så fristende å skulle gå rundt med en svært synlig løsning i kanskje flere år. 

Er det utelukkende kosmetisk? 

Du tenker kanskje at det å ha et flott smil med en perlerekke av rette tenner, er utelukkende kosmetisk. Det er det faktisk ikke, tannstilling er også tett forbundet med tannhelse, og det gjelder både bitt og hvor rette tennene dine er. Derfor er det viktig å finne en god reguleringstannlegen som kan imøtekomme dine behov og gi deg det smilet du drømmer om. 

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?