Bestill tid til frisør i dag

11 november 2019
Maria Laugesen
Bestill tid til frisør i dag

Har det gått litt for lang tid siden håret ditt har blitt klippet, farget eller ordnet på annen vis? Da er det kanskje tid til å finne en frisør som kan hjelpe deg. Regelmessige frisørbesøk kan hjelpe deg til å holde den frisyren som du foretrekker, og sørger samtidig for at håret holder seg sunt og sterkt. Det styrker nemlig håret å få det klippet regelmessig, og frisøren kan samtidig gi deg råd til hvordan du skal style og pleie håret for å unngå og skade det. Derfor er det en veldig god investering og dra en tur innom frisøren av og til.

Og hvor ofte skal du til frisør da? Det er utrolig forskjellig og kan variere veldig mye. Har du generelt sterkt og sunt hår som ikke trenger noen særlig pleie, og har du en frisyre som holder seg lenge, da er det kanskje nok med 2 ganger i året. Har du derimot kort hår, en spesiell frisyre eller en farge som må passes litt oftere, så kan det kanskje være behov for å dra til frisør hver 2. måned. Dette gjelder også hvis håret ditt trenger ekstra pleie og velvære for å holde seg sunt. Derfor er det ikke mulig å angi et tidsintervall som passer for alle, men frisøren din kan selvfølgelig hjelpe deg med rådgivning om dette.

Befinner du deg i Tromsø eller omegn, så kan du med fordel dra innom Studio 5. De er en profesjonell, seriøs og kompetent frisørstudio som utfører alle typer frisørbehandlinger hos både menn og kvinner. På http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx kan du se et utvalg av deres behandlinger, og du kan samtidig finne din tid i deres online booking. Da er du sikker på å få en frisør med et faglig høyt nivå, samt en komplett firsøropplevelse med service og velvære i sentrum.

Flere nyheter

15. februar 2024

Hva er casino?